Branche

Byggemodning

Stiftet

2020

Ejerskab

50%

Web

www.medgodgrund.dk

Udvikling af boligområder vi selv vil bo i

Med God Grund er et fælles projekt mellem de to familieejede selskaber Profound Partners og 4P Holding. Vi har vores base i Silkeborg, men det meste af Jylland er vores arbejdsområde.

Vi ønsker at skabe dejlige boligområder der sikrer de bedste rammer for kommende beboere.

God dialog med jordejere i Jylland

Opkøb af jord sker efter gode dialoger med jordejere – som oftest landmænd – hvorefter Med God Grund gør fremtidens nye bydele til realitet.

Byggemodning er blevet populært, da vores større byer bliver større; vi bliver flere. Vi har behov for flere boliger omkring de større byer i Jylland, men kvaliteten af disse nye boligområder kan svinge.

Derfor udvikler Med God Grund boligområder i Jylland, som man gerne vil bo i. Med God Grund gør klar til de første spadestik, så familier kan begynde deres fremtid i naturskønne og arkitekttegnede rammer tæt på byen.

Byggemodning

Med God Grund udvikler boligområder med respekt for den eksisterende natur. Derfor står god plads til natur og fælles friarealer øverst på prioritetslisten for de områder, der udvikles af Med God Grund.

Vores højeste ønske med selskabet Med God Grund er at skabe områder, vi kan være stolte af, og hvor vi kan se mennesker trives.

Det er vigtigt for de kommende generationer, der ønsker at bo i naturskønne byer i Jylland, at deres nye omgivelser er skabt med kvalitet for øje. Vi brænder for at skabe smukke rammer for nye familier, som faktisk er værd at bo og leve i.

Specialister med fokus på sund vækst

Vi er eksperter, der har fokus på langsigtigede partnerskaber med solide værdier.