Passion for overskud

En livsstid af erfaring og næse for forretning

Vi baserer vores forretninger på solide værdier, stærke relationer og langstrakte investeringsperspektiver.

Vi har adresse i Silkeborg og ejer helt eller delvist en række datterselskaber i Danmark og udlandet, hvor vi med dedikation deltager aktivt igennem tilførsel af kapital, kompetencer og erfaring. Profound Partners har derudover også aktiviteter indenfor udlejning af jord og ejendomme.

Profound Partners er et sundt, velkonsolideret selskab, hvis grundlag er skabt gennem familiens salg af industrivirksomheder, der var blandt Europas største indenfor sit segment.

Erfaring der skaber tillid

Profound Partners A/S er skabt ud fra glæden for mekanik. Bilglade Søren Toft-Jensen stiftede 1975 Toft Jensen Elektro i Rudkøbing på Langeland. Her renoverede Søren brugte reservedele og solgte dem videre.

Virket skulle sidenhen få en lind strøm af kunder, og sammen med familien flyttede forretningen til Silkeborg, som tog navn efter den nye lokation og blev til Borg Automotive. Nye typer refabrikerede bilreservedele udvidede forretningen betragteligt og Borg Automotive var blandt de første, der åbnede fabrik i Polen efter jerntæppet forsvandt.

Søren Toft-Jensen og Steffen Pasgaard har mange års erfaring i erhvervslivet.

I 2017 meldte industrikonglomeratet Schouw &. Co sig på banen som køber af den succesfulde virksomhed. En del af formuen fra dette salg blev basis i Profound Partners, og danner fundamentet i familiens fortsatte interesse for at arbejde aktivt med virksomheders drift og vækst.

Profound Partners A/S ejer helt eller delvist en divers portefølje af virksomheder indenfor forskellige brancher. Vi investerer i langsigtede forretninger med vækstpotentiale, og Profound Partners A/S er altid på udkig efter nye direkte investeringer til vores portefølje.

Det strategiske samarbejde

Bliv klogere på hvordan vores Profound Partners kan styrke din virksomhed.

Kontakt os

Har du et mål om vækst på hjerte? Så er du velkommen til at række ud til os – vores linjer er altid åbne for at skabe nye forbindelser.

Klik her eller træk dine filer til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 3 filer.
Her er du velkommen til at uploade filer, pitch decks mv.

“Vi oplever, at kombinationen af ambition og vedholdenhed er nøglen til succes.”

“Vi oplever, at kombinationen af ambition and vedholdenhed er nøglen til succes.”

Profound Partners A/S hjælper virksomheder med at vækste og få succes gennem strategisk sparring, kapital og kompetencer.