Branche

Software (ESG)

Stiftet

2013

Ejerskab

25,7%

Web

impero.com

Et innovativt Compliance Management System

Impero A/S har revolutioneret besværlige arbejdsgange med deres brugervenlige compliance management-platform. De sætter en ny standard for at forenkle komplekse aspekter af compliance inden for områder som skat, finans, ESG og CSRD.

Følgende nøglefunktioner gør Impero brancheførende inden for dette felt:

  • Risk Management: Impero hjælper virksomheder med at opbygge en stærk risikostyringskultur. Ved at kortlægge risici, vurdere påvirkning og sandsynlighed samt automatisere arbejdsgange, minimeres risikoen for fejl eller uregelmæssigheder.
  • Control Management: Gennem digitalisering af hele arbejdsgangen fra oprettelse af kontroller til opfølgning og rapportering, tilbyder Impero en enestående oversigt og mulighed for nem overvågning af kontroller.
  • Rapportering: Data omsættes til viden for realtidsbeslutningstagning. Brugerdefinerede og automatiserede rapporter samt dashboards med drill-down-funktioner giver en detaljeret oversigt og KPI-system.
  • Dokumentation og revision: Impero sikrer klarhed i audit-spor og dokumentation ved at levere en sikker og let tilgængelig struktur. Dette er afgørende for tillid og gennemsigtighed.

Platformens forcer

Sikkert

Opbygget på top-of-shelf-teknologi anvender platformen sikkerhedsforanstaltninger, herunder beskyttelse af data gennem kryptering, opretholdelse af programmer for katastrofeberedskab.

Skalérbart

Da platformen lever i skyen, er det fuldstændig fleksibelt og kan tilpasses efter behov. Tilføj nemt nye forretningsenheder, implementér kontroller og brugere med blot nogle få klik.

Brugervenligt

Gnidningsfrie og effektive brugeroplevelser er alfa og omega. Brugervenlighed og intuitiv navigation er i fokus for alle brugere af platformen.

Prisvenligt

Compliance skal være for alle. Inklusionen afspejles i den gennemsigtige prismodel. Udover det stærke compliance-værktøj er en omfattende teknisk onboarding naturligvis inkluderet.

Impero × Profound Partners: Et stærkt partnerskab

Den kraftfulde softwareplatform, Impero, understreger Profound Partners A/S’ forpligtelse til at investere strategisk i innovative og effektive løsninger. Et emne som compliance er stadig meget nyt for mange virksomheder, men det er et fokuspunkt, som kun vil blive mere fremtrædende – og desuden lovpligtigt – i det erhvervsmæssige landskab.

Impero er et modent selskab, som har opnået flotte resultater, opbygget en solid kundedatabase og har sunde værdier, som gennemsigtighed og pålidelighed. Selskabet vil drive compliance til nye højder – og det er vi meget stolte af at være en del af.

Specialister med fokus på sund vækst

Vi er eksperter, der har fokus på langsigtigede partnerskaber med solide værdier.