Skyttehusets Camping, som ligger lige ned til Silkeborg søerne, søger nye forpagtere, der ønsker at overtage den fulde drift af Danmarks vel nok mest velbeliggende campingplads.

Hjejlen og rutebådene passerer tæt forbi campingpladsens egen lille havn, og der er livlig trafik af lystsejlere, kanoer og kajakker, som kan lægge til og slå teltet op eller spise en is blandt de gæster, der er kørt gennem skoven med campingvogn og autocamper. På pladsen er der også 7 fine hytter for dem, der ønsker egen terrasse og eget toilet.

Naturperle ved Silkeborg: Campingpladsen man vender tilbage til
Pladsen er populær for dens enestående kombination af rolige og smukke omgivelser.

Der er plads og adgang til aktivitet på land og vand, ligesom skovene giver rige muligheder for ture på cykel og gåben. Silkeborg er kåret til Danmarks bedste handelsby, og bycentrum ligger kun 12 minutters kørsel fra pladsen.

En unik mulighed for camping- og friluftsentusiaster
Forpagterne fra de seneste 6 år har valgt at trække sig tilbage fra campinglivet, og nu søger Profound Partners det nye forpagterpar, som kan overtage driften og føre pladsen videre i samme gode ånd fra 2024-sæsonen.

Optimalt har et nyt forpagterpar praktiske kompetencer, god forståelse for økonomi/forretning og ikke mindst et solidt fokus på kundeservice. Der er en velbeliggende, stor forpagterbolig på pladsen.

Bliv forpagter af Skyttehusets Camping
Vi udleverer gerne flere oplysninger om pladsen og dens drift ved henvendelse på info@profoundpartners.com.

Vi forventer at indkalde til samtaler med interesserede forpagtere ultimo september 2023.