Vælg en side

Regnskabsansvarlig bogholder

af | aug 4, 2022

Regnskabsansvarlig bogholder

Vi søger en dygtig regnskabsansvarlig bogholder med bred forretningsforståelse til Profound Partners

Du har erfaring med – eller lyst til at være det vigtige bindeled i en velkonsolideret koncern som rummer mellem 15 – 20 CVR-numre. Selskaberne befinder sig i forskellige industrier som e-handel, produktion, ejendomme m.v.

Vi søger en regnskabsansvarlig bogholder som kan fordybe sig i regnskabskompleksitet, lønadministration, dokumentering, posteringer og alt derimellem i både ejendoms- og en diversificeret portefølje af driftsselskaber.

 

Dynamisk hverdag

Med din grundlæggende økonomiske forståelse og passion for korrekthed, har du her muligheden for at blive en nøglespiller for ikke bare én men flere virksomheder i vækst.

Din hverdag foregår på vores kontorer i både Silkeborg og Randers. En typisk dagligdag kan indeholde:

  • Bogføring for drift- og ejendomsselskaber i flere størrelser inklusive afstemninger
  • Debitor/kreditor bogholderi og opfølgning
  • Afskrivninger og periodiseringer
  • Personaleadministration
  • Momsregnskaber
  • Udarbejdelse af måneds- og perioderegnskaber
  • Medvirkende ved klargøring af regnskaber til revisor
  • Diverse ad hoc-opgaver (digital postkasse, registreringer på virk.dk, klargøring til bestyrelsesmøde m.fl.)
  • Dokumentering og sikring af orden på disse.

 

Du tilbydes et selvstændigt og afvekslende job

Med din ansvarsfulde rolle, har du ansvaret for bogføringen i alle selskaberne i koncernen. Din hverdag vil enten finde sted i vores kontorfælleskab med en rigtig skøn kantineordning i Lysbro ved Silkeborg eller på vores kontor i Randers. 

Du vil møde passionerede kolleger, som brænder for at lykkes hver især, og du får muligheden for at præge dit ansvarsområde, som du ønsker det. 

Med reference direkte til CFO Rasmus Madsen, vil du blive en del af en flad organisation med både professionel, fri og uformel omgangstone. Faktisk søger vi dig, som tør gå forrest, sparre, rådgive og være nytænkende.

 

Kort beslutningsevne og ørneblik

Du har gode forudsætninger for at lykkes i stillingen, hvis du er uddannet inden for økonomi med flere års erfaring som bogholder og ønskeligt i en position, hvor du har jongleret mellem forskellige selskaber.

Din systematiske tilgang til dit arbejde styrker den kvalitet du ynder at yde i dit job. Med din naturlige interesse og respekt for at overholde deadlines, formår du at følge dine opgaver til dørs.  Selvom du har øje for detaljen, formår du ydermere at eksekvere og arbejde effektivt – også når du skal skifte mellem selskaberne og deres opgaver.

 

Ansøgning og CV

Ved spørgsmål bedes du henvende dig til CFO Rasmus Madsen på rm@profoundpartners.com. Alle henvendelser behandles professionelt og i fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV til info@profoundpartners.com senest d. 15. oktober 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Profound Partners A/S

Profound Partners er kort fortalt et familieejet investeringsselskab.

Navnet er alt andet end tilfældigt – på samme måde som vores engagementer ej heller er tilfældige. Vi baserer vores forretninger på solide værdier, stærke relationer og langstrakte investeringsperspektiver.

Vi har adresse i Silkeborg og ejer helt eller delvist en række datterselskaber i Danmark og udlandet, hvor vi med dedikation deltager aktivt igennem tilførsel af kapital, kompetencer og erfaring. Profound Partners har derudover også aktiviteter indenfor udlejning af jord og ejendomme.

Profound Partners er et sundt, velkonsolideret selskab hvis grundlag er skabt gennem familiens salg af industrivirksomheder, der var blandt Europas største indenfor sit segment.

 

 

Profound
/prəˈfaʊnd/


adjective

(of a state, quality, or emotion) very great or intense.

heartfelt, intense, keen, great, very great, extreme, sincere, earnest, deep, deepest, deeply felt, wholehearted, acute, overpowering, overwhelming, deep-seated, deep-rooted, fervent, ardent.

far-reaching, radical, extensive, exhaustive, thoroughgoing, sweeping, life-changing.